BOUTIQUE

Vi byder dig velkommen i vores fine butik, som vi nu har haft siden 2011. Her finder du alt hvad vi også har på vores website. Forskellen er dog her kan du både prøve, dufte og blive inspireret på en anden måde. Vi glæder os til at du kommer forbi - eventuelt også til en kop kaffe - eller en snak om hvordan vi kan være behjælpelige.

Åbningstider:

Mandag lukket

Tirsdag – Fre 12-18

Lør 11-16

Tlf. 43 33 26 11

YouHeShe Boutique

Rentemestervej 67D

2400 København NV, Danmark

Find butikken - KLIK HER!

PSSST...
Vil du være en vaskeægte YouHeShe insider? Så skriv dig op til vores eksklusive nyhedsbreve, der klæder dig på i sæsonens tendenser, giver dig uundværlige stylingtips, inviterer dig til VIP udsalg og meget mere. Skriv din email adresse herunder - så sørger vi for fashionabelt post i din indbakke.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér